Valentijn Win Actie

ketting-accessoires-goudhart-hartvangoud-rood-heart-charm-24karaat-shiny-goldplated-sieraad-hanger-18k-gold-plated-slangketting-movastyling

Valentijn Win Actie

Valentijn Win Actie

Free Heart gifts

Love is in the Air!

Nog een paar dagen en dan is het weer Valentijn en bij Valentijn horen cadeau’s. Mova Styling geeft weer leuke items weg, dit keer twee lieve items, al zeggen we het zelf! Wat gaan wij nu weer weggeven…?! Niet minder dan een paar Hart oorbellen en een Verguld Hartje voor om de hals. Hartjes horen bij Valentijn en iemand blij maken is toch altijd fijn! Hart oorbellen zijn een echte eye-catcher van het afgelopen jaar, veel gezien online en zelf op de televisie. Het zoete, mooie 24karaats verguld Gouden Hartje wat geleverd wordt met een 18karaats vergulde Gouden Slangketting met handige kreeftsluiting van 40cm. Het Vergulde Hartje is een Charm, dat wil zeggen dat de Charm bedel heel gemakkelijk is te verwisselen van ketting, oorbel en of armbandje. Doordat in het bedeltje twee gaten zijn gemaakt wat bijna overal op te schuiven is, hoe leuk en handig is dit! Zo is het dus mogelijk een hele verzameling te verzamelen en overal op te hangen waar jij dat op wil.

Op Mova Styling haar Socials zoals op Instagram en Facbook pagina’s, wordt deze Valentijn Win Actie gepresenteerd. De Win Actie loopt tot 12 Februari 15uur, dan maken wij de Winaar bekend! De items worden als cadeau weggegeven, de winnaar zal wel de verzendkosten voor zijn of haar rekening nemen, dit zijn de enige voorwaarden. De totale waarden van deze twee prachtige Free Gift Heart sets €41,90,- Zijn voor jou, voor niks! Wij wensen iedereen heel veel deel, like plezier!

Valentine is in the Air

Valentijn Win Actie is gewonnen door

Gezin Online

www.gezinonline.nl

Hartelijk gefeliciteerd en heel veel plezier met de gewonnen items!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.