Ruilen-Retourneren

Kan ik mijn bestelde product-item retourneren?! 

LINGERIE, BADMODE, ONDERMODE KUNNEN OM REDENEN VAN HYGIËNE BIJ UITZONDERING WORDEN GERETOURNEERD! VOOR UW BESCHERMING, ZAL MIJN OUTLET EN UW AANKOPEN SCHOON ZIJN EN BLIJVEN!

Goud verguld / plated zonder keurtekens:

Het kan zijn dat uw sieraad geen keurteken bevat. Dit kan komen omdat het niet officieel gekeurd is. Een keurteken bij het verkopen van sieraden niet verplicht! De 24-karaats verguld Gouden Charms zijn stuk voor stuk handmatig verguld, is mogelijk dat het niet over de gehele Charm gelijkmatig is verguld.

U kunt uw swimwear / accessoires binnen 14 werkdagen retourneren en of ruilen.

Is het item niet onder Track and Trace retour verzonden, accepteert Mova Styling het pakketje niet. Bij retourneren, moet het item terug in originele verpakking bij ons terug in bezit zijn. Controleren wij of het item gedragen, beschadigd is. Bij beschadiging, krijgt u niet uw geld terug! Bij goedkeuring van het sieraad, ontvangt u binnen 30 werkdagen het betaalde geld over het sieraad terug.

MOCHT EEN PRODUCT BESCHADIGD ENOF STUK BIJ U AANKOMEN, DOOR BIJV, FABRIEKSFOUT OF TRANSPORT! NEEMT U CONTACT OP VIA MOVAMARONS.STYLINGEVENT@YAHOO.COM STUUR EEN FOTO VAN HET BESCHADIGDE PRODUCT, HOE U HET HEEFT ONTVANGEN. MOVA STYLING CONTACT U ZO SPOEDIG MOGELIJK OM TOT EEN OPLOSSING TE KOMEN.

VIA 0618684580 WHATSAPP KUNT U ONS OOK EEN FOTO TOESTUREN VAN HET BESCHADIGDE ITEM, ZODAT MOVA STYLING MET U OVEREEN KUNT KOMEN.

LET OP: BIJ BESTELLEN VAN MEERDRE ITEMS BOVEN GRATIS VERZENDEN.

DAN WEER RETOURNEREN ONDER DE €75,-

ZIJN WIJ ALSNOG GENOODZAAKT DE VERZENDKOSTEN IN TE HOUDEN BIJ GELD TERUG!

Retour kosten zijn voor uw eigen rekening!