Miss Europe in onze Bikini

miss-europe-bikini-luipaardprint-fotoshoot-movastyling

Miss Europe in onze Bikini

Mova Styling is natuurijk maar een kleine webshop, als je vergelijkt met andere mega webshop’s. Maar, we doen ons best en meer dan je best kun je niet doen! Dan is het altijd erg leuk, als je wordt benaderd door mensen uit onverwachte hoek. Zo werd Mova Styling benaderd door niemand minder dan Miss Europe! Dat zij onze bikini’s erg mooi vindt, graag hier in zou willen rond lopen.

Die zagen wij in ieder geval niet aankomen… Hoe leuk is Social Media dan ook, niet waar. De Wereld is zo klein en bereikbaar geworden hierdoor. Zij zou dan een paar prachtige foto’s en Insta Story’s voor ons maken. Op de mooiste plekken en natuurlijk poses. Want ja, we kijk nou eenmaal graag naar een mooi lichaam. Dan al helemaal met een bikini van Mova Styling aan haha! Zo gezegd, zo gedaan. Samenwerking is super gegaan, al zeggen wij zelf!

Miss Europe, super mooie dame uit Servië. Met een indrukwekkend Instagram account, met de mooiste foto’s en plaatsten waar zij is geweest. Staan wij gewoon tussen! Best wel even een trots momentje, vooral toen zij de prachtige foto’s doorstuurde en plaatste op haar account. Zij draagt op de geposte foto, een van ons  best verkochte bikini ” De Panter Bikini”. Wij zijn een outlet, betekend alles komt in partijen en Op=Op! Deze bikini is helaas niet meer te verkrijgen. Maar, wij hebben nog zoveel leuke andere bikini’s, met of zonder printjes.

Jullie interesse is zeker gewekt! Wat is haar Instagram account…??!! Onder deze hele lap tekst zetten wij alle links, kunnen jullie even lekker koekeloeren. Om ons gezellig te volgen op Instagram, is natuurlijk ook mogelijk.

 

Miss Europe

Mova Styling

Panter Bikini (Uitverkocht).

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.