Betaalmethode

Betaal met uw favoriete betaalmethode. Kies uit de volgende betaalmogelijkheden

De makkelijke en veilige manier van betalen op internet. Met internetbankieren kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je daarvoor hoeft aan te melden. Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL. Je rekent af in uje vertrouwde internet betaalomgeving met je eigen bankkaart. iDEAL is ontwikkeld door negen van de grootste banken in Nederland. De banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Deze betaalmogelijkheid is alleen beschikbaar in Nederland.

Meer informatie over iDEAL.

1. Kies voor betaalwijze iDEAL en selecteer uw bank.

2. Vervolgens wordt u doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

3. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling.

4. Verzend uw gegevens.

5. U heeft betaald.

BANKOVERSCHRIJVING
U betaalt de bestelling vooruit via een reguliere bankoverschrijving. Wacht met uw overboeking tot u van ons een bevestiging per e-mail hebt ontvangen. Deze e-mail ontvang u van ons na het plaatsen van uw bestelling. De bestelling wordt verstuurd zodra wij uw overboeking hebben ontvangen.

U kunt het te betalen bedrag overmaken (via de bank, via een bankoverschrijvingsformulier of via de PC als je thuisbankiert) onder vermelding van uw bestelnummer op:

Mova Maron’s Styling Event
Bank: ING bank
Rekeningnummer: NL33INGB*******146

 

CREDIT CARD (MASTERCARD EN VISA)

U kunt de bestelling online betalen met uw creditcard op de beveiligde server van onze financiële dienstverlener MultiSafepay. U heeft keuze uit de volgende creditcards:

-Mastercard (SSL)

-Visa (SSL)

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst kom u op een SSL beveiligde pagina. UW gegevens zijn hier veilig. Met SSL worden je gegevens door een versleuteling beveiligd verzonden. Meer informatie over Mastercard. Meer informatie over Visa.

Wij kunnen helaas geen creditcard betalingen accepteren met buitenlandse kaarten waarbij het afleveradres in Nederland is.

 

PAYPAL

Via PayPal is het mogelijk om te betalen met een creditcard. PaypPal ondersteunt Visa, Mastercard en American Express. Daarnaast kunt u ook betalen met uw PayPal account. Dit account kunt u gratis aanmaken op de PayPal site, door uw creditcard te koppelen aan uw PayPal account. Op alle websites die PayPal ondersteunen kunt u daarna met het PayPal account betalen. Paypal verrekent dit weer met uw creditcard. Meer informatie over PayPal.