Betaalmethode

Betaal met uw favoriete betaalmethode. Kies uit de volgende betaalmogelijkheden

De makkelijke en veilige manier van betalen op internet. Met internetbankieren kun je direct gebruik maken van iDEAL, BELFIUS, BANKCONTACT en SOFORT zonder dat je daarvoor hoeft aan te melden. Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving met je eigen bankkaart. iDEAL is ontwikkeld door negen van de grootste banken in Nederland. De banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Deze betaalmogelijkheid is alleen beschikbaar in Nederland.

Meer informatie over iDEAL.

1. Kies voor betaalwijze iDEAL en selecteer uw bank.

2. Vervolgens wordt u doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

3. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling.

4. Verzend uw gegevens.

5. U heeft betaald.

CREDIT CARD (MASTERCARD EN VISA)

U kunt de bestelling online betalen met uw creditcard op de beveiligde server van onze financiële dienstverlener MultiSafepay. U heeft keuze uit de volgende creditcards:

-Mastercard (SSL)

-Visa (SSL)

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst kom u op een SSL beveiligde pagina. UW gegevens zijn hier veilig. Met SSL worden je gegevens door een versleuteling beveiligd verzonden. Meer informatie over Mastercard. Meer informatie over Visa.

Wij kunnen helaas geen creditcard betalingen accepteren met buitenlandse kaarten waarbij het afleveradres in Nederland is.

 

PAYPAL

Via PayPal is het mogelijk om te betalen met een creditcard. PaypPal ondersteunt Visa, Mastercard en American Express. Daarnaast kunt u ook betalen met uw PayPal account. Dit account kunt u gratis aanmaken op de PayPal site, door uw creditcard te koppelen aan uw PayPal account. Op alle websites die PayPal ondersteunen kunt u daarna met het PayPal account betalen. Paypal verrekent dit weer met uw creditcard. Meer informatie over PayPal.

AFTERPAY

AfterPay – Achteraf betalen voor consumenten (NL/BE)

AfterPay voert voor MOVASTYLING,NL het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.