Atelier en Outlet Sale

atelier-kostuums-pruiken-toneel-outfits-sale-outlet-bodysuits-bikinis-accessoires-movastyling

Atelier en Outlet Sale

Mix and Match

Atelier en Outlet gaan samen

Dit wordt echt heel leuk! Als zeg ik het zelf… 25 Januari 2019 Set the date Dames en Heren!

Hier gaat ook een beetje verleden aan vooraf… Maar eerst, Atelier en Oulet gaan samen alle spullen op een plek te koop zetten. Dat voor super mooie sale prijzen, met super gave items! Altijd al een te gek kostuum willen hebben, met een mooie pruik voor Carnaval of een spectaculair feest?! Zit je al in deze branche en opzoek naar nieuwe optreed outfits?! Wil je daar een vleugje Outlet aan toevoegen… Bodysuit, bikini, lingerie of prachtige oorbellen. Dat is nu mogelijk omdat allemaal op een plek te kunnen bekijken, voelen en passen. Heerlijk binnen in een prachtig grote ruimte, waar jij je echt waant in elk thema wat jij je kunt wensen. Voor de Heren zijn er ook outfits te vinden, niet meer huren, lekker makkelijk en voor een leuke prijs, gewoon van jezelf! Gezellig de hele dag staan wij voor jullie paraat van 12u tm 21u in de avond, wij hebben er zo veel zin en wachten met smart op jullie komst om heerlijk rond te snuffelen.

Om terug te komen op “Hier gaat een verleden aan vooraf…”

Vele die mij kennen, weten dat ik in de dans branche heb gezeten. Ongeveer 15 a 20 jaar in Binnen en Buitenland, divers soorten entertainment. Van stil staand kunst op het podium, voor het podium, tussen het publiek tot zwaar in de kostuum en onherkenbaar in de make-up. Voor verschillende soorten opdrachtgevers, o. a. Buiten festivals, House Party’s, Discotheken, Pool Party’s, Prive Party’s, Kasteel Party’s en ga zo maar door. Heb gaande weg echt heel veel gezien en mee gemaakt, waar ik met veel plezier op terug kijk! Gaande weg kom je daardoor natuurlijk ook heel veel mensen tegen, uitgaand publiek en collega’s. Waar je bij sommige een klik hebt en zij in je leven blijven. Niet elke dag contact hebt, dat hoeft ook niet, je weet dat het goed zit. Dat is het mooie ervan, dit heb ik met Sjoerd. Deze lieve kunstenaar, want dat is hij, ademt showbizz in elke vorm dan ook! Of het nou een mooie basic outfit is voor een sjiek evenement of extreem met veren en over the top op een knallend festival. Sjoerd begrijpt het, voelt het en vooral ziet het! Wij zijn elkaar dus tegen gekomen, op een opdracht in het verleden en eigenlijk altijd wel contact blijven houden. Ik ben ook altijd met kleding bezig geweest en hij ook, beide op ons eigen manier. Dit leek ons leuk om Atelier en Outlet samen te voegen, tussen Kunst en Kitsch, The Special Guest en Mova Styling is geboren!

Onze kick off start lekker begin van het jaar en zullen nog genoeg gezellige en mooie dagen volgen… Houdt ons in de gaten!

Zet in de Agenda:

25 Januari 2019  12u – 21u

Entree is GRATIS

Stationslaan 26 te Wijchen

Druk op het adres wordt je meteen door gelinkend naar Google Maps

 

Opzoek naar te gek Entertainment en of Kostuum outfit op uw Feest, Festival, Toneelstuk, Carnaval vereniging etc, etc. Hieronder de link:

www.thespecialguest.nl

Want voor entertainment op maat staat The Special Guest voor u paraat.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.